Een nieuw gebouw compleet op uw maat? Met Altez kiest u voor een zorgeloos bouwtraject →

Over ons

Wat maakt Altez tot Altez

Wij zijn Altez Construction Group: een allround bouwpartner voor uw agrarische, hippische en industriële bouwprojecten.

Als bouwbedrijf willen wij onze klanten meerwaarde aanbieden en dat doen we aan de hand van onze specifieke waarden.

Om te beginnen bouwen wij kostenbewust, snel en duurzaam dankzij onze prefab staal- en betonconstructies. Onze kant-en-klare, kwalitatieve bouwelementen zijn stevig en hebben een hoog isolatieniveau. Zo bespaart u energie en kunt u rekenen op een stabiele constructie die de tijd perfect doorstaat.

Maar dat niet alleen, we streven ook naar originaliteit bij elk individueel project. Prefabconstructies hoeven er absoluut niet allemaal hetzelfde uit te zien. Wij kiezen samen met u wat het best bij uw persoonlijke bedrijfsimago aansluit, of u nu een groot of klein project opzet, een bakstenen, kleurrijke of gladde afwerking verkiest.

Onze innovatieve concepten ten slotte tonen aan dat we toekomstgericht denken. Onze agro-, hippico- en industrieconstructies zijn zo ontworpen dat ze op energiekosten besparen. Daarnaast verhogen ze productie en werkefficiëntie en houden rekening met dierenwelzijn en milieu. Vandaag bouwen we bijvoorbeeld volop aan de bewaarloods van de toekomst.

Zo ontzorgen we u volledig en coördineren we uw hele bouwproject vlot van A tot Z. Dat had u al afgeleid uit onze naam, toch?

Contacteer ons gerust voor meer info over onze werkwijze. We helpen u snel verder met professioneel en persoonlijk advies bij uw bouwplannen.

Wie zijn we?

Als Allround bouwpartner zetten we onze expertise in binnen verschillende domeinen. We sommen ze graag voor u op:

Van een paardenfokkerij in Balen (België) of een watersportcentrum in Goes (Nederland) tot een wijnloods in Welgesheim (Duitsland): niets is voor ons te gek. Over uiteenlopende projecten en doorheen diverse regio’s denken onze inhouse specialisten zonder probleem met u mee.

Benieuwd naar meer?

Zo, nu weet u wat we doen en waar we voor staan. En aangezien we actief zijn op verschillende vlakken, leggen we u met plezier een indrukwekkende referentielijst van tevreden klanten voor. 

Met welke projecten we ons momenteel bezighouden? Dat ontdekt u hier.

Of ontvangt u graag onze gloednieuwe bouwprojecten, professionele bouwadviezen en boeiende tips & tricks elke maand rechtstreeks in uw mailbox? Schrijf u dan in voor de Altez-nieuwsbrief. 

Kom het enthousiasme van onze gepassioneerde bouwconsulenten ervaren in een vrijblijvend eerste gesprek. Maak vandaag nog een afspraak.