Een nieuw gebouw compleet op uw maat? Met Altez kiest u voor een zorgeloos bouwtraject →

RENOVATIE

Maak uw gebouw weer up-to-date

Renovatie

Maak uw gebouw weer up-to-date

Onze renovatie afdeling.

Wanneer uw bestaande bedrijfspand niet meer voldoet aan de gewenste uitstraling, maar functioneel nog jaren mee kan, dan is het renoveren of restylen van een bestaande pand de juiste optie.

Een renovatie is een duurzame investering.

Twijfelt u aan de staat van het dak van uw magazijn, fabriek, werkplaats of bedrijfshal ? Liggen er asbestdaken – golfplaten op? Zijn uw ramen en deuren aan vervanging toe?
Altez Renovation, een onderdeel van Altez NV, heeft zich gespecialiseerd in het renoveren van bestaande panden. Door een renovatie op maat kan uw bedrijfspand weer jaren mee, met je gewenste uitstraling.

In 4 eenvoudige stappen uw gebouw renoveren.

Contact opnemen

Middels telefoonnummer +32 (0) 51 25 99 99 of email: reno.altez@altez.be neemt u vrijblijvend contact op met onze Renovation afdeling.

Inspectie ter plaatse

Er wordt met u een afspraak ingepland om op locatie de werken te bekijken en te inspecteren. Alleen op deze manier kunnen wij u een gedegen overzicht geven van de mogelijkheden die renovatie u biedt.

Offerte op maat

Na inspectie van uw bedrijfsgebouw ontvangt u van ons een gedegen en uitgebreide offerte. Hierin worden de mogelijkheden van renovatie aangegeven en van een concurrerende prijs voorzien.

Uitvoering

Na een gedegen offerte, een akkoord over de werkzaamheden en de planning worden de werken volgens planning uitgevoerd.
U kan hierbij rekenen op de gespecialiseerde werknemers van Altez Renovation.

Bedrijfsrenovatie

Altez Renovation geeft bedrijfspanden een tweede leven door de dak- en gevel te renoveren en aan te passen aan de huidige maatstaven. Gecombineerd met interne aanpassingen zorgen wij ervoor dat een gebouw veelal weer voldoet aan de functionele en esthetische eisen van de 21e eeuw.

Aan de hand van een bouwkundige inspectie inventariseren wij het bestaande pand. Vervolgens wordt er een raming gemaakt van de kosten met een bijbehorende investeringsanalyse. Gebaseerd op het bestaande pand, de wensen, de investeringskosten en de exploitatiekosten volgt ons advies. Veelal is het wenselijk om het bedrijfspand te renoveren.

De renovatie werkzaamheden van een Bedrijfsrenovatie bestaan veelal onder andere uit het vervangen van de stalen dakbeplating, dakbedekking, nood-overstorten, lichtstraten, veiligheidsvoorzieningen, gevelbeplating, isolatie, kozijnen, ramen- en deuren, overheaddeuren, schilderwerk etc. etc.

Neem contact met ons op