Een nieuw gebouw compleet op uw maat? Met Altez kiest u voor een zorgeloos bouwtraject →

INDUSTRIEBOUW

INDUSTRIE

Altez Industriebouw is een belangrijke tak binnen de Altez Group. 
De divisie is een solide aannemer in industriebouw en staat bekend voor het realiseren van kwalitatief hoogstaande gebouwen.

Altez heeft jarenlange ervaring in heel Europa, met nadruk op België, (Noord) Frankrijk, Nederland, Luxemburg en Duitsland, van kantoorbouwlogistieke gebouwenshowrooms tot sportgebouwen of residentieel

Het prijskaartje van uw industriepand

Wat een industriegebouw kost? Daar valt geen eenduidig bedrag op te plakken, aangezien de prijs afhankelijk is van diverse factoren (locatie, materialen, grootte etc). Er valt echter wel een overzichtelijke en transparante budgettering te maken vóór we met uw project starten. En u mag gerust zijn: bij Altez geen meerkosten of financiële verrassingen achteraf.

Strakke opvolging van uw industrieproject

Ontzorging van A tot Z zit al in onze naam. Van bij het voortraject kijken we met u mee. We adviseren u niet alleen grondig, maar stellen ook een realistische offerte op en maken een gedetailleerd 3D-ontwerp. Uw projectmanager is uw vaste aanspreekpunt, dag en nacht. Zo zijn we er voor u tot de laatste lamp is ingedraaid – en zelfs nog lang daarna.

Bij elk project luisteren we naar uw specifieke wensen en denken wij mee met u en de architect. Samen zoeken wij naar de meest esthetische en functionele oplossingen. Uw project maken we op maat, niet alleen in woord maar juist in onze daden. 
Kom het enthousiasme van onze bouwconsulenten ervaren in een vrijblijvend eerste gesprek, maak vandaag nog uw afspraak.

Neem contact met ons op