Een nieuw gebouw compleet op uw maat? Met Altez kiest u voor een zorgeloos bouwtraject →

Innovaties

Kostenefficiënte bouwoplossingen

Uw showroommagazijn of kmo-kantoren rendabel bouwen met een mooi uithangbord van uw bedrijf als resultaat? 
Altez ontwerpt en realiseert prefab betonsystemen voor kostenbewuste ondernemers. U bieden we energiezuinige, rendabele en elegante bouwoplossingen.

Hogere isolatiewaarde, lagere energie kost

Goed energiebeheer is voor iedere bedrijfsleider een grote uitdaging. Wat als u – van bij de eerste spadesteek al – een aanzienlijke kostenbesparing maakt? Altez helpt u er graag bij.

Wij ontwerpen prefab wand- en betonelementen met een hoge isolatiewaarde, en fabriceren ze – in eigen atelier. De isolatielaag tussen twee betonbladen zorgt al voor een eerste inherente energiebesparing. Om deze bladen tot een gebruiksklaar element te verbinden, ontwikkelden we een vernieuwend GFRP-ankersysteem. Studies en infraroodtesten wijzen uit dat het gebruik ervan koudebruggen voorkomt, en het thermische verlies tot een minimum beperkt.

Daarnaast streven we bij het bouwen een hoge afwerkingsgraad na, om andere mogelijke koudebruggen voor te blijven. In 2015 wonnen we de duurzaamheidsprijs voor beste energie-efficiënte bouwmethode, en daar zijn we best trots op.

Hogere isolatiewaarde, lagere energie kost

Magazijnen en industriële gebouwen die een identieke grijsheid uitstralen? Die tijd is lang voorbij. Prefabbeton betekent zeker niet: eenheidsworst. Uit het brede aanbod van betonelementen kiest u de look die bij uw bedrijfsimago past. Bakstenen striplook, gladde afwerking, of gekleurd beton: uw gebouw krijgt in een mum van tijd een unieke vorm.

ONTWERP UW OPTIMALE BOUWOPLOSSING

Maar ook de toepassingen zijn legio. Als uw toegewijde bouwpartner ontwerpen we uw gebouw naar uw bedrijfs-DNA. Zo zorgen betonpanelen in combinatie met een strakke staalstructuur, grote glaspartijen en lichtstraten voor veel lichtinval, doorkijk en een comfortabel binnenklimaat. Zwevende structuren integreren een gebouw optimaal in de omgeving, en geven een ruimtelijke en moderne look.

HOOGSTPERSOONLIJK PARTNERSCHAP

Een goed partnerschap is voor Altez van essentieel belang. Als dé partner in industriebouw leveren wij een ondersteuning op maat. Na een helder voortraject, begeleiden we u van ontwerp tot oplevering in hoogstpersoonlijk overleg. We luisteren naar uw bouwdoeleinden. We leren u, uw bedrijf, en werkprocessen door-en-door kennen, en maken een analyse van uw behoeften. Op basis daarvan stellen we u de optimale bouwoplossing voor: een totaalconcept dat geheel aan uw wensen en verwachtingen beantwoordt.  

PREFABBETON VOOR BEDRIJFSBOUW: VOORDELEN OP EEN RIJTJE

  • U krijgt absolute kwaliteit dankzij onze eigen productie-atelier

  • U geniet een snelle plaatsing dankzij onze pasklare constructies

  • U bepaalt het uiterlijk van uw gebouw dankzij onze brede waaier aan prefab elementen

  • U vindt in Altez een alerte bouwpartner