Een nieuw hippisch gebouw op uw maat? Met Altez Equestrian kiest u voor een zorgeloos bouwtraject →

ALTEZ CONSTRUCTION GROUP

Equestrian projects

Proud member of the Belgian Equestrian Quality

Equestrian projects

Elke ruiter met sportieve ambities komt ooit naar België waar hij met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid de ideale match vindt: Dat ene paard dat zijn sportieve droom waarmaakt. Het is inmiddels genoegzaam gekend dat de beste springpaarden uit België komen. Die wereldwijde status dankt het aan de performante fokkerij en adequate opleiding van paarden en coaching van ruiters. De lat ligt nergens hoger dan in België en die lijn wordt doorgetrokken in diverse aanverwante sectoren. Denk aan paardenklinieken zoals Equitom en de Altez Equestrian Projects, dat garant staat voor een functionele en esthetische huisvesting, ongeacht of het een stoeterij of sportstal betreft. Altez Equestrian Projects maakt deel uit van de Altez Group, een specialist in agrarische en industriële bouwprojecten. De voorbije decennia steeg de vraag naar specifieke stallenbouw evenredig met de vraag naar onze paarden. Die op hun beurt ruiters aantrokken om zich in onze contreien te vestigen. Nergens anders worden verhoudingsgewijs zoveel paarden geboren, opgeleid, getraind en uitgebracht op internationale wedstrijden. Velen daarvan vinden onderdak in een stal met het signatuur van Altez.

Ons aanbod

Onze projecten per uitvoering

Fokkerij

Elke ruiter met sportieve ambities vindt in België de perfecte match voor zijn sportieve droom. De beste springpaarden ter wereld komen uit België dankzij een performante fokkerij en uitstekende opleiding. Altez Equestrian Projects speelt hierop in door te zorgen voor functionele en esthetische huisvesting, zoals stoeterijen en sportstallen. Met decennia aan ervaring biedt Altez hoogwaardige bouwoplossingen die voldoen aan de hoogste normen in de paardensector.

Dierenartsenpraktijken

België staat bekend om zijn eersteklas paardenklinieken, zoals Equitom. Deze status is te danken aan de nauwe samenwerking tussen fokkers, trainers en dierenartsen. Altez Equestrian Projects biedt gespecialiseerde bouwoplossingen voor dierenartspraktijken, waarbij veiligheid en comfort voor de paarden centraal staan. Met een focus op functionaliteit en esthetiek, realiseert Altez uw droomkliniek van vergunningaanvraag tot oplevering.

Sport- en africhtingsstal

Topruiters wereldwijd kiezen België als hun uitvalsbasis vanwege de superieure kwaliteit van paarden en faciliteiten. Altez Equestrian Projects heeft een prominente rol in de ontwikkeling van sport- en africhtingsstallen. Met projecten die variëren van basisfunctionaliteit tot luxe geïntegreerde ecologische stallen, ondersteunt Altez ruiters zoals Olympisch kampioen Franke Sloothaak en wereldkampioen Jos Lansink bij hun sportieve ambities.

Paardenstalling

Altez Equestrian Projects biedt op maat gemaakte oplossingen voor paardenstalling, waarbij elke stal fungeert als een visitekaartje van de klant. De stallen worden ontworpen met oog voor zowel esthetiek als functionaliteit, waarbij de wensen van de klant centraal staan. Van vergunningaanvraag tot tuin- en omheiningswerk, Altez begeleidt het gehele project. Deze aanpak, gecombineerd met jarenlange expertise, garandeert de beste leefomgeving voor uw paarden.

Leer ons kennen in de Belgian Equestrian Quality info gids

Zoekt u een professionele partner in de bouw van een hippische project? Neem dan vrijblijvend contact op met Equestrian Projects, wij helpen graag uw project te verwezenlijken.

Referentie

De Begijnhoeve

Toonaangevend centrum voor de fokkerij en coaching van paarden voor de internationale top.

Waarom Equestrian Projects

Marktleider in BeNeLux

Lid van de Altez Group

Passie als drijfveer

Internationale topreferenties