Een nieuw hippisch gebouw op uw maat? Met Altez Equestrian kiest u voor een zorgeloos bouwtraject →

Ons aanbod

Equestrian Projects kiest resoluut voor een veilige en innovatieve stalinrichting. Onze 50 jaar ervaring in de sector, heeft er toe geleid dat we een meerdere typen inrichting hebben dat voldoet aan alle eisen die zowel een professionele als een particuliere liefhebber heeft.

Fokkerij

Elke ruiter met sportieve ambities vindt in België de perfecte match voor zijn sportieve droom. De beste springpaarden ter wereld komen uit België dankzij een performante fokkerij en uitstekende opleiding. Altez Equestrian Projects speelt hierop in door te zorgen voor functionele en esthetische huisvesting, zoals stoeterijen en sportstallen. Met decennia aan ervaring biedt Altez hoogwaardige bouwoplossingen die voldoen aan de hoogste normen in de paardensector.

Dierenartsenpraktijken

België staat bekend om zijn eersteklas paardenklinieken, zoals Equitom. Deze status is te danken aan de nauwe samenwerking tussen fokkers, trainers en dierenartsen. Altez Equestrian Projects biedt gespecialiseerde bouwoplossingen voor dierenartspraktijken, waarbij veiligheid en comfort voor de paarden centraal staan. Met een focus op functionaliteit en esthetiek, realiseert Altez uw droomkliniek van vergunningaanvraag tot oplevering.

Sport- en africhtingsstal

Topruiters wereldwijd kiezen België als hun uitvalsbasis vanwege de superieure kwaliteit van paarden en faciliteiten. Altez Equestrian Projects heeft een prominente rol in de ontwikkeling van sport- en africhtingsstallen. Met projecten die variëren van basisfunctionaliteit tot luxe geïntegreerde ecologische stallen, ondersteunt Altez ruiters zoals Olympisch kampioen Franke Sloothaak en wereldkampioen Jos Lansink bij hun sportieve ambities.

Paardenstalling

Altez Equestrian Projects biedt op maat gemaakte oplossingen voor paardenstalling, waarbij elke stal fungeert als een visitekaartje van de klant. De stallen worden ontworpen met oog voor zowel esthetiek als functionaliteit, waarbij de wensen van de klant centraal staan. Van vergunningaanvraag tot tuin- en omheiningswerk, Altez begeleidt het gehele project. Deze aanpak, gecombineerd met jarenlange expertise, garandeert de beste leefomgeving voor uw paarden.