Een nieuw gebouw compleet op uw maat? Met Altez kiest u voor een zorgeloos bouwtraject →

EEN GESLAAGD BOUWPROJECT?

Het begint bij de klik tussen aannemer en architect

Vertrouw op Altez voor uw bouwproject

Verrassingen kunnen leuk zijn. Maar voor een bouwproject vertrekt u als architect liever van zekerheid en transparantie. Twee waarden die Altez concreet maakt van bij de start van elk bouwproject, met een duidelijke offerte zonder verrassingen. Geen bijkomende kosten achteraf, geen financiële addertjes onder het gras. Wél een volledig uitgewerkt plan, zodat we weten waaraan we beginnen en we er een realistisch termijn op kunnen afstemmen.

En zekerheid, die garanderen we ook door uw vooropgestelde ontwerp écht te respecteren en zo nauwkeurig mogelijk te volgen. U kunt erop vertrouwen dat we niet zomaar aanpassingen maken om de prijs te drukken. Wat trouwens niet wil zeggen dat we niet actief durven meedenken met u om het eerste ontwerp te optimaliseren.

We werken een 3D-plan uit dat het hele gebouw en de omgeving omvat, zodat we pijnpunten al kunnen tackelen lang voor we op de werf staan. In overleg met u en de bouwheer kijken we kostenbewust naar de meerwaarde van materialen en technieken voor een specifieke bouw – zonder in te binden op kwaliteit of afwerking.

De architect kan bij Altez rekenen op een stevig en betrouwbaar team, met alle medewerkers in huis – van tekenaars tot stabiliteitsingenieurs tot werfleiders. Onze vaklui zijn vlot op elkaar ingespeeld en kennen uw projectdossier tot in de puntjes. Ze staan altijd klaar met hun expertise op het juiste moment.

Vertrouw op Altez voor uw bouwproject

  • Transparante communicatie

Respect voor vooropgestelde deadlines en kosten? Check! We voorzien van bij het begin een offerte die volledig is, inclusief meerkosten. Onze transparantie zorgt dat onverwachte planningswijzigingen en financiële kopzorgen uitblijven. 

 

  • Oog voor afwerking

Ons motto: liever kwalitatief dan goedkoop. We werken altijd met degelijke materialen en onze productieplannen én latere plaatsing zijn gedetailleerd. Daarbij is het plan van de architect heilig voor ons, maar dat betekent niet dat we niet meedenken over het originele ontwerp. We kijken wat realistisch is en stellen kostenefficiënte en duurzame oplossingen voor waar nodig. 

  • Vrijblijvend advies

Een project budgetvriendelijk realiseren? We helpen architecten bij de kostenraming van een complexer gebouw. We gaan mee in uw verhaal en putten uit onze jarenlange ervaring en expertise voor het geven van vrijblijvend advies – zelfs als we nog niet zeker zijn dat we als aannemer bij het specifieke project betrokken worden. 

 

  • Topteam, helemaal inhouse

Het grote voordeel als je alles inhouse doet: je staat op elk moment klaar om te anticiperen op de specifieke noden van het project. We kennen en begrijpen de gevoeligheden van bouwheer en architect, omdat ons team het verhaal door en door kent. Met wekelijkse werfvergaderingen behouden we een duidelijk beeld over de voortgang en houden we de planning strak.

Van ontwerp tot realisatie: architecten aan het woord

In onze nieuwe maandelijkse rubriek vertellen acht architecten over hun samenwerking met Altez. Zo komt u meer te weten over hun persoonlijke ervaringen en krijgt u een blik op enkele van onze meest ambitieuze realisaties

CONTACTEER UW ALTEZ-BOUWCONSULENT

(0)11 79 02 00