Aller au contenu principal

Gopa | Realisations

60 ton
staal
1200 m²
betonpanelen
400 m²
vitrinebeglazing
GOPA: showroom en kantoren

Ook binnenin zorgde Altez met een creatieve combinatie voor een duurzaam én esthetisch resultaat. Samen met onze HVAC-partner besloten we van de twee aparte standaardsystemen voor ventilatie en koeling één systeem te maken, en wel met behulp van lucht- en lucht-warmtepompen. Zo kan GOPA op twee oren slapen: hun klanten kunnen ‘s zomers in een koel en ‘s winters in een aangenaam verwarmd gebouw rondlopen, maar hun energiefacturen blijven netjes binnen de perken.

“GOPA is meer dan een traditionele showroom: het is een sculptuur. En dat is te danken aan de duurzame en tegelijk esthetische materialen die we samen met Altez uitkozen.”
Raf Segers, architect FR

Studio Seghers

Conclusie

Dankzij deze slimme aanpak kan Altez kan GOPA voortaan weer hardop dromen van een grootse toekomst, maar vooral: het heeft de handen vrij om de vele duizenden dromen van zijn klanten waar te maken. 

Neem contact op
Contacteer onze sales

+32 (0) 11 79 02 00

CONTACTEZ-NOUS
Des questions ? N’hésitez pas à prendre contact avec nous
À la recherche d’un partenaire professionnel dans la construction industrièlle ? Prenez contact avec Altez Construction Industrièlle, et nous nous ferons un plaisir de vous aider.
Contactez-nous