Skip to main content

Gopa |Cases

60 ton
staal
1200 m²
betonpanelen
400 m²
vitrinebeglazing
GOPA: showroom en kantoren

Door te kiezen voor een hedendaagse mix van staal (60 ton), betonpanelen (1200m²) en grote glaspartijen (400m² vitrinebeglazing) ving Altez twee vliegen in één klap: een elegant uitzicht voor wie het gebouw benadert, een gevoel van ruimte voor wie erin rondloopt. Rondom de vitrines voorzagen we een cassettegevelsysteem in alucobond, met als resultaat een strakke gevel met een scherpe belijning die zijn originele kleur en glans niet verliest.

 

Ook binnenin zorgde Altez met een creatieve combinatie voor een duurzaam én esthetisch resultaat. Samen met onze HVAC-partner besloten we van de twee aparte standaardsystemen voor ventilatie en koeling één systeem te maken, en wel met behulp van lucht- en lucht-warmtepompen. Zo kan GOPA op twee oren slapen: hun klanten kunnen ‘s zomers in een koel en ‘s winters in een aangenaam verwarmd gebouw rondlopen, maar hun energiefacturen blijven netjes binnen de perken.

“GOPA is meer dan een traditionele showroom: het is een sculptuur. En dat is te danken aan de duurzame en tegelijk esthetische materialen die we samen met Altez uitkozen.”
Raf Segers, architect

Studio Seghers

Conclusie

Dankzij deze slimme aanpak kan Altez kan GOPA voortaan weer hardop dromen van een grootse toekomst, maar vooral: het heeft de handen vrij om de vele duizenden dromen van zijn klanten waar te maken. 

Neem contact op
Contacteer onze sales

+32 (0) 11 79 02 00

CONTACT US
Do you have a question? Do not hesitate to contact us.
Are you looking for an all-round construction partner? Please feel free to contact Altez Industrial Construction, we will be happy to help you.
CONTACT US