Aller au contenu principal

BMC & MBS | Realisations

“Zo’n groot totaalproject succesvol binnen termijn afronden: het geeft ons de bevestiging dat we dit prima inhouse kunnen.”
Lieven Goethals, hoofdingenieur Altez

BMC & MBS Group: productiehal met magazijn en kantoren

Bij een groot project duiken er onderweg natuurlijk weleens uitdagingen op. Zo bleek de vergunning voor de werf moeizaam te verlopen, wat het project drie maanden vertraging zou doen oplopen. Maar voor onverwachte wendingen deinzen we niet meteen terug. Onze experts scherpten de planning aan, zorgden voor een nog dichtere opvolging en betrokken ook externe adviesbureaus uit ons netwerk om het dossier tot in de details te overlopen. Zo konden we het project toch binnen de verwachte termijn verderzetten en opleveren. Mét de nodige aandacht voor de finishing touch. 

 

Begin oktober 2020 verhuisden BMC & MBS naar hun nieuwe kantoren en werkplaats in het duurzame Bedrijvenpark Krommebeek in Roeselare. En daar blikken ze vandaag trots en tevreden terug op de samenwerking voor hun bouwproject. Maar vooral: ze genieten er van een vlottere samenwerking met elkaar en bieden hun klanten de gewilde totaalservice op maat.

CONTACTEZ-NOUS
Des questions ? N’hésitez pas à prendre contact avec nous
À la recherche d’un partenaire professionnel dans la construction industrièlle ? Prenez contact avec Altez Construction Industrièlle, et nous nous ferons un plaisir de vous aider.
Contactez-nous