Aller au contenu principal

Bart Verwilst - Raedt

1.765 m²
Grondoppervlakte
182 m² & 196 m²
Verdiepoppervlakte
70 TON
Staal

"Het is een fraai esthetisch gebouw geworden, op een uitstekende locatie."

Arne Colpaert
Altez NV
Grote raampartijen

Verwilst-Raedt is lid van Fedagrim, de landbouwfederatie, waar ook Altez in actief is. 2 Bedrijven die zich verantwoordelijk voelen voor de tak binnen hun sector in de federatie. Ze willen werken aan een positieve toekomst en verbetering in hetgeen waar ze goed in zijn.

Ze hadden nood aan uitbereiding en een officiële toonzaal, waar klanten kunnen ontvangen worden. Altez bood hen een offerte aan waarbij ze oog hadden voor detail. De raamindeling was een belangrijk item in dit project. De naden van het glaswerk moesten mooi ter hoogte van de pijlers uitkomen en in gelijke delen worden verdeeld, alsook de horizontale lijn van de raampartij mocht het zicht op de grote tractoren niet belemmeren.

Grote raampartijen: Dit om maximale lichtinval te hebben, in combinatie met een witte steeldeck, maakt dit dat het gebouw een zeer aangenaam gevoel heeft om te bezoeken.

Zwarte sandwichpanelen: deze zorgen voor een moderne en strakke look. Het esthetisch aspect bij een toonzaal is zeer belangrijk.

CONTACTEZ-NOUS
Des questions ? N’hésitez pas à prendre contact avec nous
À la recherche d’un partenaire professionnel dans la construction industrièlle ? Prenez contact avec Altez Construction Industrièlle, et nous nous ferons un plaisir de vous aider.
Contactez-nous