Aller au contenu principal

Du premier coup de pelle au dernier interrupteur

Le chantier BMC & MBS de Roulers est un cas d'école pour les projets d'Altez

Un projet global confronte Altez à de nouveaux défis

07 mars 2020 - Altez Group

Partager cet article

De BMC & MBS werf te Roeselare is een schoolvoorbeeld voor de projecten van Altez: een project dat we in zijn totaliteit in handen nemen. Op die manier ontzorgen we onze klanten van begin tot eind. Maar bij grote projecten verloopt dat nooit zonder obstakels, zo bewijst ook deze werf. Gelukkig weten onze experten snel te anticiperen op onverwachte wendingen.

In eerste instantie bleek het dossier van de werf moeilijk vergund te krijgen. Daardoor zou het project zo’n drie maanden vertraging oplopen. Gelukkig waren we er snel bij om dit op te vangen. Naast een architect zetten we externe adviesbureaus uit ons netwerk in. Die hielpen ons het dossier in de details te overlopen en bekeken onze opties langs alle kanten, zodat we het project binnen de verwachte termijn konden verderzetten.

De klant kijkt tot op vandaag zeer tevreden naar het project en heeft een goed oog op de vooropgestelde planning, gezien hij rekent op de strenge bewaking van Altez.

Benieuwd naar hoe het er al uitziet?
Bekijk onze korte video-impressie.
Bekijk de foto impressie.
Ontdek meer over onze aanpak voor industriebouw of neem vrijblijvend contact op

CONTACTEZ-NOUS
Des questions ? N’hésitez pas à prendre contact avec nous
À la recherche d’un partenaire professionnel dans la construction industrièlle ? Prenez contact avec Altez Construction Industrièlle, et nous nous ferons un plaisir de vous aider.
Contactez-nous