Een nieuw hippisch gebouw op uw maat? Met Altez Equestrian kiest u voor een zorgeloos bouwtraject →

EQUITOM – Lummen (BE) Veterinary Practices

Equitom van Tom Mariën is misschien wel de meeste toonaangevende paardenkliniek ter wereld. Patiënten van alle continenten worden bij Equitom behandeld. Altez heeft inmiddels een duurzame samenwerking ontwikkeld met Equitom, waarmee we al 5 projecten hebben geraliseerd. Tom Mariën heeft een onberispelijke reputatie als chirurg die in de eerste plaats veeleisend is voor zichzelf. Dat geldt tevens voor zijn klinieken.

 

Equitom “De meest toonaangevende paardenkliniek ter wereld”

 

Zijn oorspronkelijke kliniek in Lummen is qua oppervlakte al verviervoudigd, telkens uitgevoerd door Altez. Daar kwam recent nog een nieuwe kliniek bij in Namen en de plannen liggen klaar voor een paardenkliniek van Equitom in Frankrijk. Meer nog dan bij andere klanten, werkten we bij Equitom op maat van het paard. Dat vertaalde zich in het gebruik van nieuwe materialen, van de vloer tot aangepaste ruimten voor diagnoseapparatuur. Denk ook aan de specifieke eisen voor hygiëne bij de operatie- en ontwakingszalen, de intensive care en revalidatieboxen, de afdeling diagnose waar een beveiligde omgeving werd voorzien voor radiologie, echografie, MRI, scintigrafie, computertomografie.

 

Tom Mariën wist heel goed wat hij wilde, hij had evenwel geen tijd om de werf op te volgen. Het is inherent aan ons cliënteel dat we zijn project integraal opvolgen, uitvoeren en opleveren.