Skip to main content

Frank Dassen

Sales

Frank Dassen

Sales

Share this page

Mijn naam is Frank Dassen
Ik ben 54 jaar oud en ben 27 jaar getrouwd. Ik heb 2 kinderen, nu volwassen.

Na het behalen van mijn diploma. (FH) in 1991 in Bingen ging ik rechtstreeks naar het toenmalige bedrijf Lambert Geerkens (systeembouw) in Meeuwen (België).
Eerst begon ik landbouwprojecten te verkopen, d.w.z. de klant leren kennen, zijn wensen oppakken, goed adviseren, voorlopige plannen opstellen en berekenen.

Na de overname van LG door het huidige bedrijf ALTEZ werden gebouwen nu op grotere schaal gebouwd, zowel in de landbouw als in de industrie.
Door mijn studie in Bingen heb ik enkele wijnmakers leren kennen. Dit opende nieuwe wegen en ideeën voor mij om me te ontwikkelen en me te specialiseren in de bouw van wijnmagazijnen in de systeembouw.

Inmiddels is de bouw van wijnmagazijnen met wijnwinkels een integraal onderdeel geworden van ALTEZ.
Met mijn inmiddels 29 jaar ervaring heb ik diverse referentieprojecten.

Ik ben dus het aanspreekpunt voor Duitsland, vanaf het eerste contact tot en met de bijbehorende specificatie van het project tot en met de verwerking en acceptatie.
Dit type projectondersteuning is de garantie voor een hoge klanttevredenheid, wat al vele malen is bevestigd in vervolgorders

 

 

Brochure Hallen Bau
CONTACT US
Do you have a question? Do not hesitate to contact us.
Are you looking for a professional partner in agricultural construction? Please feel free to contact Altez Agro, we will be happy to help with any type of shed and stables construction.
Contact us