Skip to main content

Arne Colpaert

Sales

Arne Colpaert Industrie

Sales

Share this page

Arne Colpaert, sales voor Altez Industriebouw voor de regio West-Vlaanderen.

Eind 2011 ben ik gestart bij de firma Altez. Door een intensieve opleiding intern, gestart als monteur op de werven zelf (+/- 10 maanden), gevolgd door een functie als full-time calculator (2 jaar) ken ik het gehele traject van het bouwen van een bedrijfsgebouw of landbouwgebouw door en door, wat me goed van pas komt in de sales.

Om een nieuw bedrijfsgebouw te bouwen is een goede samenwerking uitermate belangrijk. Alles start bij goede klik, een goed overleg en een goed concept.

Samen met u zoek ik  graag naar de beste oplossing voor uw bedrijf omtrent indeling en functionaliteit van uw nieuw gebouw, met oog voor het visuele aspect. Aangaande de landbouwsector ben ik actief in West-Vlaanderen voor de rundveeprojecten en machineloodsen. In de industriële sector ben ik actief in Zuidwest-Vlaanderen. Bouwplannen? Neem contact op met ons en we komen langs om samen uw project te realiseren. 

 

 

 

Brochure industriebouw
CONTACT US
Do you have a question? Do not hesitate to contact us.
Are you looking for an all-round construction partner? Please feel free to contact Altez Industrial Construction, we will be happy to help you.
CONTACT US