Skip to main content

BVI .BE Aalter | Cases

“De duurzame bril van Altez matcht volledig met de visie van BVI.EU. We bouwen al 10 jaar samen en hopen nog jaren aan hun internationale bouwavonturen mee te werken.”
Raf Colson, bouwconsulent Altez

Raf Colson
Altez Construction Group
BVI.EU: bedrijvenpark met kantoren

Bouwen op jaren van vertrouwen

Al sinds onze eerste samenwerking met BVI.EU wisten we dat we twee belangrijke principes gemeen hebben: een oog voor afwerking en een hart voor duurzaamheid. Omdat onze visies in dezelfde lijn liggen, begrijpen we elkaars wensen met een half woord - en houden op die manier de planning strak.

 

Samen met architect Dieter Peeters tekenden we een ontwerp uit, waarbij we de vertrouwde basisstructuur van de BVI-parken tot in de puntjes optimaliseerden qua materialen. Het werd een harmonieus geheel van wit beton, als belangrijkste gevelmateriaal, met antraciet voor de afwerking. Een combinatie die esthetisch, tijdloos én duurzaam is. 

 

De units zijn erop voorzien dat de complete afwerking ervan gedaan kan worden in overleg met de eindklanten van BVI.EU. Van extra tussenvloeren, trappen en raampartijen tot allerlei specifieke technieken: de finale keuze ligt bij de ondernemer.

 

Het verhaal van BVI.EU is duidelijk nog lang niet uitgeschreven. Intussen houden ook landsgrenzen hun kmo-parken niet meer tegen. Na projecten doorheen heel België, zijn nu Duitsland en Frankrijk aan de beurt. Zo verovert BVI.EU stilaan Europa, om er de bouwdromen van kmo’s te vervullen. Een succesverhaal waar we graag nog jaren aan meebouwen!

CONTACT US
Do you have a question? Do not hesitate to contact us.
Are you looking for an all-round construction partner? Please feel free to contact Altez Industrial Construction, we will be happy to help you.
CONTACT US