Direkt zum Inhalt

Pittery Nicholas

1.615 m²
Vloeroppervlakte
210 m²
Verdiepoppervlakte
41 TON
Staal
943 m²
Betonpanelen

"Het visuele aspect aan dit project, dat er voor zorgt dat klanten makkelijk de weg vinden naar dit pand, daar ben ik het meest trots op."

Arne Colpaert
Altez NV
Landbouwloods

Dit project is tot stand gekomen vanwege een nood aan uitbreiding tegen een betaalbare prijs. Aangezien er tevens een handelsruimte diende te worden gerealiseerd, had men behoefte aan meer kennis in functie van EPB (Energieprestatie en Binnenklimaat).

In samenwerking met architecten bureau Vanhoorn is gekozen voor ADL lichtplaten in het dak. Deze geven wel licht, maar veel minder warmte door. Hierdoor blijft het binnenklimaat in de loods aangenaam door de warmte buiten te houden en veel licht in de loods te brengen. Voor de stockage van graszaden is gekozen voor een uitwerking met drukvaste wandpanelen. In de voorbouw is een handelsruimte uitgewerkt. 

Het concept werd door Altez in samenspraak met de klant op papier gezet. Daarin zijn we uitgegaan van een esthetisch fraai gebouw met oog voor de praktische kant. Grote poortopeningen, hout in de kopgevel (dient nog te worden uitgevoerd), drukvaste wanden.

De loods is tijdens de voorbereidingsfase nog tot 3 secties langer geworden dan initieel was voorzien, flexibiliteit ten top.

KONTAKTIEREN SIE UNS.
Haben Sie Fragen? Dann wenden Sie sich gern direkt an uns.
Altez Agrarbau ist Ihr professioneller Partner für den Bau von landwirtschaftlichen Gebäuden und Hallen. Wir planen und realisieren alle Typen von Lagergebäuden und Ställen.
Kontaktieren Sie uns